Az oldal jelenleg nem elérhető!

Egyszerű takarások, lapponyvák


Takaróponyváink többféle méretben, kivitelben és minőségben készülnek, hogy Ön kiválaszthassa az igényeihez a legmegfelelőbbet.

Termékeink alapanyagát nagy részben egy a kamionokon is használt 650 g/m2-es poly ponyva adja. A poly ponyva nem más mint egy szövet ami két oldalt van pvc anyaggal bevonva. A szövet adja a ponyva nagy szakítószilárdságát, a pvc pedig a vízállóságát. Az általunk használt ponyvák mind UV álló lakkréteggel vannak ellátva, ami még ellenállóbbá, tartósabbá teszi a terméket Tapasztalataink szerint kamionokon folyamatos használat és a nagyfokú igénybevétel (sérülések, benzingőz stb.) ellenére az általunk használt anyagok 6-8 évig is kitart.

A PVC ponyva legfőbb előnyei:

  • könnyű 
  • nagy szakítószilárdságú 
  • javítható 
  • vízhatlan 
  • tetszés szerint dekorálható nyomtatással vagy festéssel 

Ringli - "fém karika":Rozsdamentes anyagból készülő fém szerelvény. A ponyva visszahajtott széleibe ütve a ponyva ringlit, máris rögzíthetjük a ponyva termékünket métergumi, gyorskötöző, egyéb kötél segítségével. Mi termékeinktől és a rögzítés módjától függően 4 fajta (12mm, 16mm és 40mm-es és ovális) belső átmérőjű ponyvakarikát használunk.

Termékek amikhez a ponyva készítés során ringlit használunk: takaró ponyva, autó ponyva, utánfutó ponyva, autótakaró ponyva, motor takaróponyva, ponyvagarázs, rendezvénysátor, raktársátor, hírdetőponyva, molinó, mobil ponyva oldalfalak stb.

Felhasználhatóság:

Egyszerű lapponyva kialakításokat alkalmazhatunk kisebb felületű konténerek, medencék lefedéséhez, építés alatt lévő födém vagy betakarított gabona letakarásához. Felhasználástól függően, többféle minőségű és vastagságú ponyvákat alkalmazunk.

 

Kérjen egyedi árajánlatot kollégánktól az info@gege.hu email címen.